Dhome Pritje
lounges-barcelona-web-barcelona-jpg
Përvojë unike gjatë blerjeve. Gjithmonë do të gjeni diçka për shtëpinë tuaj.
null

Dhome Ndenje

null

Set Divanesh

null

Dhome Ngrenie

Tavolina Tepe Home Albania, Dhoma antike

Tavolina Mesi

Tepe Home Dhoma Gjumi

Dhome Gjumi

null

Dhome Per femije

LIVING MODERN.

C r e a t e Y o u r D r e a m S o f a

Burnley është një divan me sistem modular i cili ka sasi të pafundme mundësishë.
Divani moduloar Burnley ju ndihmon të ndërtoni shtepine e ëndrrave bazuar në madhësinë e familjes tuaj si edhe hapësirës së dhomës.

Më Shumë
dhoma-ndenje-moderne.jpg
Tepe Home seti-i-divaneve-LUCCA

Seti L U C C A

C r e a t e Y o u r D r e a m S o f a

jastekë, butësia e tij vihet ne dukje nga 
ndjesia e rehatisë kur mbeshtetesh ne divan
tepe home lucca
Më Shumë
Katalog
TEPE HOME katalog

Shikoni  katalogun e produkteve me te fundit.

Tepe Home Albania ofron elegance dhe cilesi mjaft te larte.
TEPE HOME sjell pranë jush produktet më cilësore për arredimin e zyrave apo shtëpisë tuaj.
Me nje game te gjere produktesh per arredimin e shtepise tuaj,duke filluar nga dhomat e ndenjes,
dhomat e gjumit, sete divanesh dhe kolltuqesh, si dhe shumellojshmeri aksesoresh.