Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Ofertë!

THERESA

4,360.00

Thjesht Brilante!

Skajet dhe qoshet e saj te rrumbullakosura,ndjenja e qete e siperfaqeve me rimeso arre jane sfondi i persosur per hartimin e hijshem te ketij koleksioni!

Komo Theresa CKomo TheresaOut of stock

Kredence Theresa

690.00

Pesha: 1 KG
Gjerësia: 200 CM
VDES: 49.400 CM
LARTA: 80 CM
MATERIALE: MEBRANE + LAKE + SUNTALAM + MASIVE + Veshje