Tepe  Home sjell prane jush modele te ndryshme te seteve te ngrenies.
Vizitoni Tepe Home dhe arredoni shtepine tuaj sipas arkitektures se preferuar.

Po shfaqen krejt 9 përfundimet

Ofertë!

SET NGRENIE ASTORIA

1,535.00

Forma e paster dhe lineare e Astorias e ben ambientin tuaj te ngrenies te duket bukur!

E mbyllur (180x100x75 cm)

E hapur (240x100x75 cm)