Po shfaqen 1–16 nga 21 përfundime gjithsej

Ofertë!

DIVAN VOGUE

1,255.00

Strukture:Metalike

Perberja:50% mikrofiber klaster+50% foam(sfungjer me flluska)

 

Ofertë!

SET DIVANESH ALBA

2,400.00

Seti Alba është një suitë luksoze me tri pjesë në një stil neo-klasik!

Strukture:Druri,divan me hapje

Perberja:30% foam(sfungjer me flluska)+70% fiber silikoni

Ofertë!

SET DIVANESH ARDEN

2,780.00

Seti Arden eshte i thjeshte,i drejteperdrejte dhe pasqyron natyren!

Strukture:Druri

Perberja:30% foam(sfungjer me flluska)+70 fiber silikoni

Out of stock

SET DIVANESH EDMOND

3,750.00

Relaks pas nje dite te veshtire!

Strukture:Druri

Perberja:30% shredded foam(copa sfungjeri me flluska)+70% mikrofiber klaster

Ofertë!

DIVAN BARTON

835.00

Linje e qarte e thjeshte dhe autorizuese!

Strukture:Druri

Perberja:30% foam(sfungjer me flluska)+70% fiber silikoni

Ofertë!

SET DIVANESH DELWOOD

2,065.00

Jo vetem nje divan,nje embleme e nje dizajni te sofistikuar!

Strukture:Metalike

Perberja:30% shredded foam(copa sfungjeri me flluska)+70% mikrofiber klaster

Ofertë!

SET DIVANESH ROMA

2,485.00

Pasqyrimi nostalgjik i toneve natyrore!

Strukture:Druri

Perberja:50% mikrofiber klaster+50% foam(sfungjer me flluska)

Ofertë!

DIVAN NORMA

945.00

Me dashurine e dizajnit modern!

Strukture:Druri

Perberja:70% foam(sfungjer me flluska)+30% mikrofiber klaster

Ofertë!

SET DIVANESH LUCCA

2,235.00

Linje e paster dhe moderne e frymezuar nga stili Europian!

Strukture:Metalike

Perberja: 80% mikrofiber klaster+20% shredded foam(copa sfungjeri me flluska)

Out of stock

CHARLOTTE

1,590.00

Thjeshte pa kohe!

Strukture:Druri

Perberja: 70% foam(sfungjer me flluska)+30% mikrofiber klaster

Ofertë!

SET DIVANESH NANCY

2,765.00

Nancy maksimizon rehati, duke krijuar një pamje ftuese në çdo dhomë të gjallë, ku kërkohet një ndjenjë paqeje dhe elegance!

Strukture:Druri

Perberja:100% mikrofiber klaster

 

Ofertë!

POLKA

2,170.00

Seti Polka deshmon se stili klasik jo gjithmone duhet te perdore ngjyra te errta!

Strukture:Druri

Perberja:30% foam(sfungjer me flluska)+70% fiber silikoni-ulset

:30% shredded foam(copa sfungjeri me flluska)+70% mikrofiber klaster-mbeshteteset

Out of stock

CHARLOTTE

2,690.00

Ekziston nje ndjenje e mrekullueshme e ekuilibrit ne grup,e pershtatshme per cdo shtepi,e re dhe e vjeter!

Strukture:Druri

Perberja: 70% foam(sfungjer me flluska)+30% mikrofiber klaster

Ofertë!

DELWOOD

1,465.00

Prakticitet ne ambientin tuaj!

Strukture:Metalike

Perberja: 30% shredded foam(copa sfungjeri me flluska)+70% mikrofiber klaster

Ofertë!

BOSTON

1,395.00

Shtoni stil ne ambientin tuaj te vogel!

Strukture:Metalike me hapje

Perberja: 70% foam(sfungjer me flluska)+30% mikrofiber klaster