Slider

You are here:

Balancë Ngjyrash

Të gjithë e duam idenë e shtëpisë minimale për shkak të thjeshtësisë së saj.
Me dyer që palosshen dhe sirtarët pa doreza, Polo ju jep funksionalitet e nevojshëm në hapësirat tuaja të jetesës.

Frymëzuar nga stili minimal, Koleksioni Polo është projektuar për funksionalitet ndërkohë qe paraqet harmoninë e ngjyrave bardha e gri.

Me shkëlqim dhe moderne, ju jep një ndjenjë sikur lundron në hapësirën tuaj.

Na ndiqni ne media Sociale.
Youtube
Tepe Home, Bli me 0 interes

Bli me 0% Interes

TEPE HOME katalog

Shikoni  katalogun e produkteve me te fundit.

Tepe Home Albania ofron elegance dhe cilesi mjaft te larte.
TEPE HOME sjell pranë jush produktet më cilësore për arredimin e zyrave apo shtëpisë tuaj.
Me nje game te gjere produktesh per arredimin e shtepise tuaj,duke filluar nga dhomat e ndenjes,
dhomat e gjumit, sete divanesh dhe kolltuqesh, si dhe shumellojshmeri aksesoresh.