Slider

NAPOLI

You are here:

Me nje stilit kubist, Napoli përcakton lidhjen e qetë midis drurit, ngjyrabe natyrore dhe skulpturës gjeometrike.

Seti i paraqitur është i bardhë, duke krijuar një sens të freskisë në përvojën e ngrënies.

Salla e Ngrënies Napoli është pjesë e një prej arredimeve më bashkëkohore dhe më të sofistikuara në koleksionin e Tepe Home . Ai jep një sens sublim të stilit të Evropës Veriore, duke e bërë atë bashkëkohore.

Na ndiqni ne media Sociale.
Youtube
Tepe Home, Bli me 0 interes

Bli me 0% Interes

TEPE HOME katalog

Shikoni  katalogun e produkteve me te fundit.

Tepe Home Albania ofron elegance dhe cilesi mjaft te larte.
TEPE HOME sjell pranë jush produktet më cilësore për arredimin e zyrave apo shtëpisë tuaj.
Me nje game te gjere produktesh per arredimin e shtepise tuaj,duke filluar nga dhomat e ndenjes,
dhomat e gjumit, sete divanesh dhe kolltuqesh, si dhe shumellojshmeri aksesoresh.