previous arrow
next arrow
Slider

CHELSEA

You are here:

Vetëm pak nga klasikja, e përjetshme!

Inspiruar nga  influenca e Neo- Klasicizmi, Koleksioni Chelsea  pershtatet me stilin klasik dhe bashkohor

Karakterizohet nga kombinimi i tij i hijes së grumbulluar dhe asimetrike të rimeso arre, dhe trajton ari të moshuar të cilat i japin këtij koleksioni të shkëlqyeshëm është shije unike.

Fjala Klasike nuk ka kuptimin e vjetër apo e dale jasht mode.

Elegancë dhe stil, Dhoma ngrenjes Chelsa perfaqeson kombinimin dizaninj e jazakontshem dhe vlere e larte monetare