sectionals-kose-ust-1-_1600x770_tm
sectionals-kose-ust-1-_1600x770_tm

DHOMA NGRENIE

You are here:
Tepe Home Albania - Ne media Sociale.

[elfsight_instagram_feed id=”1″]

Youtube

Dhoma Ngrenie te stileve te ndryshme, dhoma cilesore me stile arkitekturore klasike, moderne  apo stil country.

Tepe Home Albania ofron elegance dhe cilesi mjaft te larte.
TEPE HOME sjell pranë jush produktet më cilësore për arredimin e zyrave apo shtëpisë tuaj.
Me nje game te gjere produktesh per arredimin e shtepise tuaj,duke filluar nga dhomat e ndenjes,
dhomat e gjumit, sete divanesh dhe kolltuqesh, si dhe shumellojshmeri aksesoresh.