Slider

TAVOLINA THERESA

You are here:

E thejshtë dhe  madhështore

Lyer me llak të hollë dhe të bardhë, tavolina moderne Theresa dhe tavolina anësore i japin dhomës tuaj jete e paqe dhe freskinë që po kërkonit.

Tepe Home Albania - Ne media Sociale.
Youtube

Mbi 50 vite përvojë në fushën e arredimit…

Tepe Home Albania ofron elegance dhe cilesi mjaft te larte.
TEPE HOME sjell pranë jush produktet më cilësore për arredimin e zyrave apo shtëpisë tuaj.
Me nje game te gjere produktesh per arredimin e shtepise tuaj,duke filluar nga dhomat e ndenjes,
dhomat e gjumit, sete divanesh dhe kolltuqesh, si dhe shumellojshmeri aksesoresh.

+355692223016