Slider

You are here:

E perditesuar, moderne dhe me hapsire

Tavoline Astoria e madhe me liber

Prerja e tavolinave Astoria jane lineare dhe te pastra te cilat e bejn dhomën tuaj të duket e bukur.

2 Tavolina Astoria

Astoria me këmbët e saj druri në harmoni me sipërfaqet prej guri, sjell rehati dhe ngrohtësi per te të relaksuar karakterit ne në shtëpinë tuaj.

Tavolina Astoria nga afer
tavolina Astoria per televizor
Tepe Home Albania - Ne media Sociale.
Youtube

Mbi 50 vite përvojë në fushën e arredimit…

Tepe Home Albania ofron elegance dhe cilesi mjaft te larte.
TEPE HOME sjell pranë jush produktet më cilësore për arredimin e zyrave apo shtëpisë tuaj.
Me nje game te gjere produktesh per arredimin e shtepise tuaj,duke filluar nga dhomat e ndenjes,
dhomat e gjumit, sete divanesh dhe kolltuqesh, si dhe shumellojshmeri aksesoresh.

sales@tepehome.al