Slider

Seti i divanëve Nancy është një tjetër koleksioni oriental i Tepe Home. Ai ndryshon nga zgjedhja e mëparshme për shkak të linjave të saj inovative dhe delikate.

lounges-nancy-m---_700x415_nrm

Divanet me ngjyre karameleje, duke krijuar një pamje tërheqëse për çdo dhomë të gjallë.

Mënyra se si mobiljet bashkohen rezulton në një atmosferë të jashtzakonshme duke ekuilibruar të vjetër dhe të ren, duke bërë një shtëpitë tradicionale.