Slider

Këndi i divaneve Nancy eshte i mbuluar me butona te cilat i japin më të mirën e një stilimi klasik.

lounges-nancy-k-m1-_750x500_nrm
Dhome Pritje Nancy w nailhead

Tapiceria saj me përbërje te kaftë ku gjyra e arit te paster i jep nje qetesi nostalgjike, por Nancy ofron dhe modernen duke përdorur qepjen e butonave metalike së bashku me pëlhurën.

Divani i dytë me dy vendësh vjen në një ngjyrë të ngrohtë të nuancës së ndryshkut, duke u pershtatur bukur me pjesën e tij të përpunuar