Slider

Seti i kendit pritjes Melrose është një nga koleksionet më të njohura në orjentalinTepe Home Classic

Për njerëzit që preferojnë linjatë rrumbullakosura dhe te embla, Melroza është e përshtatshme per ju. Model sensual dhe materialet luksoze i shtojnë një ndjenjë harmonie një dhome.
Ngjyrat e përziera të shkëlqyera të vjeshtës dhe pranverës krijojnë një atmosferë qetësie, kolltuku Berger i modeluar me hollësi duke shtuar dimensionin dramatik në hapësirë. Së bashku, krijojne një ndjenjë e mrekullueshme në grup, e përshtatshme për çdo shtëpi, të re dhe të vjetër.