Slider

Seti i divaneve Arden eshte i thjesht reflekton natyren!!

SET DIVAN P2 ARDEN

Ofrohet në një shumëllojshmëri pëlhurash, të thjeshta dhe të modeluara, gjendja shpirtërore është e kufizuar vetëm nga imagjinata e klientit.
Këmbët e forta prej druri të kolltukut datojn qe në vitet 1950, dhe thjeshtësia klasike e epokës është bërë jehonë në të gjithë koleksionin, një kohë kur organike dhe punimi me dore u bashkuan në një harmoni të përsosur.

POLTRON STEP