Slider

Seti i kendit te pritjes Valide është e butë dhe femërore që ofron maksimumin në rehati, linjat e saja ofrojnë një ndjenjë elegance dhe
sharmi.

lounges-valide-m1-_684x640_nrm
lounges-valide-m2-_409x640_nrm
Vija e pjesëve të pasme zbut dhomën, duke ofruar të dyja modelet magjepsëse dhe të rafinuara. Pëlhura është e butë, e cila thekson mobiljet.
Karriget që përputhetme divanet te cilat jan me detaje të imëta me qepje perreth tyre.
Tre divanet vijnë në një gamë të ngjyrave dhe pëlhurave të qeta duke ndryshuar theksimin dinamik të një dhome.
lounges-valide-m3-_655x500_nrm