Slider
Seti i divaneve Norma eshte dizenjuar per ata persona te cilet deshirojn dizanjin modern.
Arrin te bashkoje qetesin me clasiken It cleverly blends the tranquil with the classic, butonat mbeshtetes jan referenc e tradicionales ndersa ngjyrat e ftohta dhe linjat e sakta japin nje qetesi.

Modelet Norma sjellin dy modele kolltuqesh te cilat i japin nje ngjyre tjeter dhomes tuaj.

DIVAN P3 NORMA

Jastiket gjithashtu jan ne disa varietete te cilat krijojn nje pamje e atmosfere madheshtore.

lounges-norma-m1-_500x368_nrm