Slider

Kendi i divaneve Venezia ofron luks dhe sensualitet, i shkëlqyeshëm me skajet e tij, formën rrumbullakosura dhe butësine e tij.

Ofron sens të organikës dhe orientalit, është një pjesë e veçuar nga koleksioni Tepe Home. Cilësia e saj është lustruese, kërkuese për t’u prekur, jastekët komod ashtu edhe tërheqës. Venezia është bërë diçka e drejtpërdrejtë brenda koleksionit tonë, stili i saj XXL jashtëzakonisht i popullarizuar.

Divani në formë L dhe me dy ulëse e bëjnë atë të përsosur për të gjithë familjen, duke sjelle një frymë bashkohore që vjen në vete kur shikon një film. Venezia arrin të përzijë të njohurit me avangardën, kthesat e saj të ftohta dhe tonet pastel duke e bërë atë të përshtatshme për një gamë të gjerë të shtëpive, nga ato klasike në ato bashkëkohore.