Slider

Kendi i divaneve Barcelonës kombinon dizajnin me materiale të rehatshme;
Kendi i divanevit i lakuar lejon një përdorim te pa imagjinuar të hapësirës si në një apartament modern, ashtu edhe në shtëpi të rregullt familjare.

Seti vjen me një pouffe me ngjyra te ndezura e cila mund të përdoret si një tryezë anësore ose këmbë.

Barcelona arrin te ofroje me element  e saj stil ne shtepin tuaj, duke e bërë atë të përshtatshme për raste të qeta dhe formale familjare.