Slider

Kur mendoni për modernizmin, imazhet e para që ju bien në mendje janë linja të pastra, textures të vlerësuara, funksion dhe forma të ndërthurura.

Seti i divanit Merlot është dizajnuar me parametra larta. Një gamë modulare, ajo ofron një shtesë elegante për çdo hapësirë te pëlqyeshme. Shumë e rehatshme me vendet e saj të gjera dhe jastekët fleksibël, Merlot mund të arredohet që të përshtatet në çdo lloj dhome sado të madhe ose të vogël.

Kolltuku që kompleton setin është njëkohësisht i gjerë dhe i thellë, i përsosur për të mbeshtetur dhe lexuar librin tuaj të preferuar. Jastëkët e mbushur, të veshur me një pëlhurë tartani ku mund të hiqen lehtësisht. Kolltukut mund ti ndryshoni formen duke e kthyer ne nje shtrat të rehatshëm, qoftë për sy gjumë të shpejtë, ose mysafirë të papritur brenda natës.