Slider

Sektori i divaneve Melman është i pasur, i ndërtuar qëllimisht për tu dashur.
Stili i tij minimal nënkupton një ndjenjë lirie, duke nxitur një ndjeshmëri të qetë për çdo dhomë.

PUPE MELMAN

Sektori i kendit te divaneve Melman bën të lehtë arredimin e tyre ne një dhome, ndërsa shtesa e divanit mund të përdoret si një seksion shtesëi kendit, pushimi i këmbëve ose si tryeze.
Melman është modernist në stil, i mbërthyer me një sens pozitiv dhe paqësor, duke shndërruar çdo dhomë në një vend qetësie dhe pushimi.

KEND MELMAN